Autor: 021.rs

Novi Sad
15.01.2018.
09:10 > 09:12
Svi oni kojima tablice i saobraćajna dozvola ističu u ovoj ili narednoj godini, neće morati da troše novac na zamenu saobraćajne jer je rok važenja produžen za još dve godine.
  • cola

    25.09.2019 09:28
    saobracajna
    mene su vratili sa objedinjene srpskomakodonske mede pre dve nedelje
  • Vaki

    18.07.2019 13:07
    KONGO
    Pa kongo ima pametnija resenja, a kod nas su samo pare bitne. Udri po narodu dok narod ne ustane a kad ustane onda sve dodje na naplatu!
  • ljubomir nikolic

    13.04.2019 22:51
    ljubakorbovo@gmail.com
    registrovao sam vozilo 2 03 2019 irekli mi da mi je istekla saobracajna kad sam dobio drugu vazi mi do 30 03 2020 zasto mi je produzena na samo godinu dana.prosle godine sam opet menjao jer sam ugradio plin dali je to greska ili nije molim da mi odgovorite.
  • xx

    12.05.2018 09:46
    Inostranstvo
    Da li ste sigurni da ce to proci u inostranstvu???
  • Mitke

    30.03.2018 07:42
    grrr
    Bolesno i retardirano sve. Pa sta ocekivati ? Ista prica kao sa licnim kartama pre nekog vremena. Koliko treba da budes retardiran da shvatis da ces imati problem kad svima das isti rok za zamenu?
  • Pera"...

    25.03.2018 20:11
    Ni saku pirinca"nevredite!
    Sta ocekivati od nekoga ko stavlja karmin kao neka starleta" o lezbaci koja nelici ni na musko ni na zensko na ciganina na turcina na neku koja se kreci u belo kao vampir o narkicu" i to je samo deo njih a ima ih ohoho sto aportiraju kao kerovi potomcima kriminalaca ubica i robijasa a sada nekome prodaju neku Demo"-kratiju koja kod njih nepostoji i Fasitima i potomcima Hitlera! koji su konacno dobili bitku! nije dovoljno sto su sve prodali prodaju i prodavace od zlata iz Bora koji se prodaje (daje) Svajcarkoj kao treca klasa pa ovi samo udare pecat i prodaju kao svoje prvoklasno zlato pa telefonija sada poceli Banje i vode Arapima i da neidem dalje jer bi trebalo tri dana i nebi bilo dovoljno ali je dovoljno za poentu! Zasto su onda ovom narodu padale bombe na glavu" i meni licno koji sam tada bio u Vojsci! kada su izdajnici svog roda predali sve na tanjiru i dalje predaju dok nebudemo sluge u svojoj zemlji! Da se ja pitam takvi nebi postojali ni trag da su postojali! .
  • Cobi ns

    15.01.2018 18:48
    Lopovi obični...
    Iz kog razloga mi plaćamo greške nesposobnih neznalica??Nismo mi zahtevali samo inicijativno tablice sa takvim slovima,nego nam ih je(država)MUP.dodeljivao....od devet automobil(juče gledao) na jednom parkingu,sedam mora da"menja"tablice i plaća tuđe baljezgarije,ni kriv,ni dužan,a to samo govori koliki novac će opet GLUPAVA raja dati bezočnoj otimačkoj ekipi??!!
  • Liman3

    15.01.2018 13:44
    Pa naravno...
    ...oni su bili pametni i napravili svesno tablice sa slovima koja sad izbacuju sa tablica da bi gradjane prevarili i na silu ih naterali da prave nove tablice i saobracajne i uzmu im ne mali novac za to! Dakle drzava je najveci lopov i manipulator glupavim ljudima koji rade u njihovim drzavnim preduzecima politicki zaposleni i ne razmisljaju sta rade samo izmisljaju gluposti ne bi li na svakojake oteli novac vec isuvise siromasnom narodu i posle se cude zasto sve vise mladih bezi iz zemlje a sve vise ima penzionera i od cega ce na kraju kroz 20 godina oni dobiti penzije kad ne bude bilo vise nikog normalnog da radi osim ovih politickih lezilebovica koji ionako nista u zivotu ne rade i ne placaju a otimaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna